merktekst Diamond Nederlands Ambacht

Diamond Nederlands Ambacht

Echte Ambacht

In de Nederlandse gieterij en het Nederlandse atelier worden uw sieraden met de grootste zorg vervaardigd. Dagelijks zijn hier gieters, goudsmeden en diamantzetters bezig om op traditioneel ambachtelijke wijze onze bijzondere collecties af te werken. Daar zijn wij met recht trots op en wij hopen van harte dat u dat ook bent. Diamond: Nederlands ambacht

Uw sieraad wordt op bestelling speciaal voor u gemaakt en met de grootste zorg behandeld. Elk sieraad moet een meesterstuk zijn, een ode aan het eeuwenoude Nederlandse vakmanschap.We hanteren hierbij een onzichtbare kwaliteitsnorm. Onzichtbaar, omdat onze kwaliteitsnormen nooit met het blote oog zullen opvallen. Met het blote oog zijn onze sieraden per definitie oogverblindend mooi.

Perfectie van de allerhoogste kwaliteit

“Waarom dan de moeite nemen als u het toch niet opvalt?” Een goede vraag en niet makkelijk uit te leggen. Stel u zelf voor dat u een danseres bent die haar hele leven oefent om uiteindelijk die perfecte voorstelling te mogen geven. Het publiek geniet van de voorstelling en zal het nooit opvallen dat uw houding net niet recht genoeg is of u even een pas heeft gemist. En toch… toch móet u van u zelf die perfecte dans wél beheersen. Zo is het ook met uw sieraad. Onze meesters bekijken met microscopen de lijn van het goud van uw ring, polijsten elke microscopisch kleine oneffenheid weg en zijn pas tevreden als uw diamant volledig waterpas in haar zetting geplaatst is. Deze obsessie voor perfectie zorgt er elke keer voor dat u een sieraad krijgt van de allerhoogste kwaliteit. Dat verdient u en dat zijn we aan onze naam verplicht.

.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en kortingsacties!

Bedankt voor uw aanmelding!