Nieuwe Garmin Instinct

Garmin Instinct™ is een robuust GPShorloge ontwikkeld op basis van de militaire standaard (MILSTD810G) voor temperatuur, schoken waterbestendigheid (tot 100 meter). Houd uw koers vast met een ingebouwd 3assig kompas en barometrische hoogtemeter. Ondersteuning van meerdere wereldwijde navigatiesatellietsystemen (GPS, GLONASS en GALILEO) biedt in uitdagende omgevingen betere navigatie en tracking dan alleen GPS. Bewaak 24/7 uw hartslag met Elevatepolshartslagtechnologie. Til uw training naar het volgende niveau met vooraf geladen activiteitenprofielen, zoals hardlopen, fietsen, zwemmen en nog veel meer. Smartphone meldingen op het display houden u verbonden met wat voor u belangrijk is. Gebruik de TracBack® functie om naar uw beginpunt terug te navigeren via dezelfde route als u bent gekomen. Plan uw trips vooraf met de Garmin Explore™ website en app.

Graphite Black: €299,99
Tundra grijs: €299,99 (exclusief verkrijgbaar bij juweliers)
Flame Red: €299,99

Save the Ocean!

De Prospex serie van Seiko is speciaal geïnspireerd op de oceanen. Seiko is zich ervan bewust dat we respect en dankbaarheid zijn verschuldigd aan de oceanen en aan de mensen die hun leven wijden aan het gezond houden van de oceanen. De filosofie achter de Prospex Save the Ocean collectie is dat een deel van de opbrengsten van deze bijzondere serie ten goede komt aan het Fabien Cousteau Ocean Learning Center. Hiermee stimuleren we verschillende globale initiatieven die ten goede komen aan de gezondheid van de oceanen.

Net als zijn grootvader, de legendarische Jaques-Yves Cousteau, wijdt oceanoloog Fabien Cousteau zijn leven aan het ontdekken van de oceanen. Waarbij hij een cruciale rol speelt in het wereldwijd onder de aandacht brengen van het belang van hun gezondheid. Fabian geniet vooral bekendheid vanwege zijn onderzoeken naar haaien en het Mission 31 project. Mission 31 was de langst durende wetenschappelijke onderwaterexpeditie ooit Hij bleef in 2014, voor de kust van Florida, 31 dagen achtereen onder water in ’s werelds enige onderwaterlaboratorium Aquarius. Fabian daagt ons allemaal uit om met andere ogen naar de onderwaterwereld te kijken.

Bestel nu op onze website of kom langs in de winkel bij Juwelier Kuyper

FIERCE by SiLK nieuw in de winkel.

SiLK Jewellery bekend van haar stoere sterling zilveren designs brengt een zeer verrassende nieuwe innovatieve sieraden lijn uit. Geïnspireerd op het dierenrijk, met de slang als het eerste krachtige dier dat het gezicht is van de nieuwe zilveren sieraden collectie. Een krachtig design,  intense details en een inspirerende betekenis – dat is waar de FIERCE by SiLK collectie voor staat. Wij zijn officieel dealer van deze nieuwe mysterieuze zilver lijn en daarom nodigen u graag uit de collectie bij ons in de winkel te komen bekijken.

Lees verder op onze pagina in de Zaanbocht 

GARMIN fënix 5 Plus

Voor de verwende sportliefhebber hebben we nu ook de Garmin PLUS familie de opvolgers van de populaire fēnix 5.
Deze nieuwe modellen zijn uitgerust met nieuwe functies ten opzichte van de huidige fēnix 5 serie.

  • NIEUW – ingebouwde muziekspeler voor max. 500 songs
  • NIEUW – navigeerbare kaarten
  • NIEUW – Garmin Pay™: in de toekomst mogelijk om contactloos te betalen met de smartwatch
  • NIEUW – Pulse OX sensor voor het meten van de zuurstofsaturatie in het bloed (alleen in fēnix 5X Plus)

Garmin daagt u uit!

De nieuwe Garmin Fenix 5 collectie is een musthave voor sporters, avonturiers en een ieder die dit wil uitdragen. Met het ultra-sporthorloge houdt je nauwkeurig je route bij en worden trainingen efficienter door performance widgets voor iedere outdoor sport.

Exclusief verkrijgbaar bij de juwelier zijn de luxe Chronos edities in ultralicht titanium of stijlvol met leren band. De GPS- horloges zijn tevens voorzien van uitgebreide features als de geinteregeerde hartslagmeter.

Lees meer op onze pagina In de Zaanbocht

Zomerse juwelen bij Juwelier Kuyper 

Eindeloze variaties in kleuren en materialen. Ga voor stoer en uitdagend voor Barong Barong. Kleur iedere dag anders met de meddy’s van Melano. Of ga stijlvol met een twist voor Coeur de Lion en laat je inspireren door de indrukwekkende materialen. 

Lees meer op onze pagina In de Zaanbocht 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en kortingsacties!

Bedankt voor uw aanmelding!