Ons Atelier

 

Onze ervaren goud- en edelsmeden komen dagelijks in aanraking met dankbare projecten waarbij we mooie herinneringen
mogen verweken in een tastbaar juweel.

Binnenkort zal een van de werkbanken verplaatst worden naar de winkel, wellicht zelfs naar de etalage, zodat men precies kan zien
wat voor edel handwerk een goudsmid eigenlijk bedrijft.

We zijn gespecialiseerd in verschillende projecten. Zo kunt u bij ons terecht voor nieuwe ontwerpen in goud of zilver, reparaties aan
sieraden en horloges of klokken en het vermaken van bestaande sieraden.

Bespreek uw wensen met een van onze goud- edelsmeden. Kom langs in onze winkel te Wormerveer of neem contact met ons op. 

Vermaken van trouwringen

Van twee waardevolle ringen kunnen we een betekenisvol sieraad maken.

Door ze bijvoorbeeld te kruizen of door ze wat te versmallen, er een mooie steen aan toe te voegen of een gedeelte van de ring van de overleden partner te gebruiken voor een hanger. Het geheel nog steeds goed herkenbaar, smaakvol en daarnaast ook nog eens gemakkelijker om te dragen.

De goudsmeden van Juwelier Kuyper staan voor creatieve oplossingen en behandelen daarnaast het sieraad en de herinnering met respect en gevoel.

Polijsten en schoonmaken

Geef uw sieraden een opfrisbeurt!

Met de tijd kan vuil van uw lichaam en omgeving in de holtes van uw sieraden terecht komen. Daardoor wordt de kleur dof en verminderd de schittering van edelstenen.

Gelukkig kunnen wij uw sieraden weer als nieuw laten glinsteren door ze in een speciaal bad te leggen en ze te polijsten.

Het schoonmaken van uw sieraden kunt u ook zelf bijhouden met een speciaal poetsdoekje van Connoiseurs, Deze zijn verkrijgbaar in onze winkel.
.

Horloge reparaties

Naast ons vakmanschap in sieraden kunt u bij ons ook terecht voor reparaties of onderhoud aan uw horloge.

Voor kleine reparaties zoals het vervangen van een batterijtje wordt u direct geholpen. Al wachtend met een kopje koffie of thee staat u binnen enkele minuten weer buiten met een lopend klokje.

Andere reparaties brengen wij persoonlijk naar onze horlogemaker die vakkundig de reparatie uitvoert. Wij streven ernaar u binnen een week van dienst te zijn geweest.

Een nieuw ontwerp

Bent u niet meer tevreden met uw huidige sieraad of heeft u een eigen ontwerp? In onze werkplaats krijgen we dagelijks te maken met mooie projecten.

Een voorbeeld ziet u in de bovenstaande foto. Uit de zegelring hebben we de versleten steen gehaald. Deze hebben we opgevuld met een gouden plaat en  daarin is een vingerafdruk gelaserd. De onderkant van de ring was doorgesleten, deze hebben we vervangen voor een bestaande trouwring.  

Heeft u een idee voor een eigen ontwerp dan kijken onze ervaren goud- en edelsmeden graag samen met u naar de mogelijkheden.

Horloge bandje vervangen

Een nieuw horlogebandje kan uw oude horloge weer helemaal opfleuren. Met name lederen banden kunnen met de tijd gaan slijten. 

Wij hebben voor ieder horloge een passende band, en een uitgebreid assortiment in verschillende materialen in huis. Zoals lederen, rubberen, stalen of titanium. 

Onze collectie horlogebanden bestaat met name uit het merk Hirsch dat zeer gespecificeerd is op het gebied van draagcomfort en uitermate geschikt is voor alle huidtypen.  

Graveren

Laat een onuitwisbare boodschap achter! Maak uw sieraad, horloge of object persoonlijk door bijvoorbeeld een naam of geboortedatum van uzelf of dierbaren te graveren.  

Bij juwelier Kuyper zijn alle apparaten in huis om een gravering te kunnen zetten. Met sier- of blokletters wordt de tekst machinaal gegraveerd. Daarmee kunnen wij het mooiste resultaat garanderen.

Op donderdag avond worden alle graveer klussen gedaan. Zit er spoed achter een gravering? Neem dan contact met ons op. 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en kortingsacties!

Bedankt voor uw aanmelding!